r e k l a m a
Wiadomości

Oświadczenie Przewodniczącego Zarządu Powiatowego PO RP

Oświadczenie

W związku z informacją, która ukazała się w portalu jaslonet.pl jakoby pan Tadeusz Baniak był związany z Platformą Obywatelską RP, Zarząd
Powiatowy Platformy Obywatelskiej RP informuje, że pan Tadeusz Baniak nie jest i nigdy nie był członkiem Platformy Obywatelskiej RP.

Przewodniczący Zarządu Powiatowego PO RP – Adam Kmiecik

Przeczytaj także:

Pokaż więcej

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
obrońcastanisławKomuchObserwatorMarek Recent comment authors
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
obserwator
obserwator

Nie jest i nigdy nie był … ble, ble, ble.
Pytanie należy pogłębić – ale czy i kiedy będzie ?!!!!!!!

stanisław
stanisław

Czy to nie ten Adaś kłamczuszek, który ma sprawę w sądzie, bo uprawiał radosną twórczość internetową ?

Komuch
Komuch

Ty działaczu SLD jesteś chyba z kółka różańcowego, bo w strukturach SLD cie nie ma, bo ja jestem w Radzie Powiatowej SLD, więc ty może jesteś z PISUARU, albo od tego kłamczuszka Adasia.

Obserwator
Obserwator

Dlaczego pozwalacie,aby Adam K. was kompromitował. Niech wraca do Żmigrodu i tresuje pszczoły. Platformiarze macie "przewodniczącego" którego zadaniem jest pilnowanie, żeby Platforma nie podniosła głowy, a w Jaśle był tylko PiS.TAKI CZŁOWIEK jest potrzebny nie wam, ale PiS-owi.Dla mnie osoby niezaangażowanej politycznie jest dziwne, że mały krętacz tak tłamsi jasielską Platformę jak chce PiS.Od listopada 2006 do listopada 2008 jasielska organizacja PO nie istniała.Co dalej ? z tym Nikodemem Dyzmą ? Niedouczona, sterowana PACYNKA .Współczuję Wam drodzy Państwo !

Marek
Marek

ZCHNowcu apelujesz żeby przestać politykierować i piszesz, że Pan Baniak to wielka klasa. Niestety zapominasz, że Pan Baniak już pokazał ową "klasę" i politykierowanie. I jeżeli dla Ciebie to jest wielka klasa to lepiej żebyś już nic nie pisał, bo nie lubię dyskutować z płytkimi ludzmi, którymi kierują niskie pobudki.

ZCHN
ZCHN

Wiem, że Pan Baniak ma sporo znajomych posłów z PO, z którymi lączy Go znajomość i przyjaźń z okresu studiów , posłów z SLD z PSL i PiS i co z tego? To jest wielka klasa, bo On nie ocenia człowieka przez pryzmat przynależności partyjnej a po jego zachowaniu i uczynkach. Przestańcie politykierować, bo politykę sprowadziliście już do dna. Weźcie się lepiej za sport, to zrobicie przysługę dla jasielskiego sportu.

Poinformowany.
Poinformowany.

No to ktoś tu kłamie i nawet wiem kto.

działacz SLd
działacz SLd

Pani Ku. Musiała spełnić obietnice wyborcze wobec pana b bo ten miał na nią rzekomo kwity które jak by ujawnił to było by po stołeczku. Panie B zapisz się pan do Pis a nie PO.

Ja
Ja

Nie szukaj sensacji w czymś w czym jej nie ma

obrońca